Sorgens 5 faser

 
Sorgens 5 faser er 5 naturlige reaktioner, der hjælper os til at lære at leve med vores tab. Modellen er en hjælp til at forstå, at vores reaktioner er normale.

kærlighedens 5 faser

 
Når du forstår de 5 stadier et kærligheds forhold gennemgår, vil du blive bedre til at navigere gennem hver fase med succes og ikke ’hænge fast’ i nogen af dem.

psykopat

 
En psykopat er et manipulerende menneske, der sårer og skader andre, uden nogen form for empati eller ansvar. Du kan lære at genkende dem og tackle dem.

blive et bedre menneske

 
Du kan gøre noget hver eneste dag, for at være et bedre menneske i dag, end du var i går. Her er en liste, som du kan bruge som inspiration eller udfordring.

overvinde apati

 
Apati er mangel på handling, og apati bunder ofte i dårlig samvittighed - tanken om at vi har gjort noget forkert, noget som er frygteligt og utilgiveligt.

projektioner og skygger

 
Når vi beundrer - eller tager afstand fra andre mennesker, handler det ofte om projektioner - og hvis man er opmærksom, kan man lære noget om sig selv.

rydde op med Feng Shui

 
Det er vigtigt at have et hjem, som du føler dig godt tilpas i. Har du nemt ved at finde dine ting? Ved du hvad du har, og hvor det er? Lær at bruge Feng Shui. 

tackle had konstruktivt

 
Had viser sig, når andre har overskredet dine grænser, men den gør dig også opmærksom på indre problemer, der modarbejder dig og er til fare for dig selv.

skabe din fremtid

 
Du står på tærsklen til resten af dit liv. Hvordan drømmer du at resten af dit liv skal forme sig? Og hvordan kan du skabe din fremtid, som du ønsker den?

udlever du ikke dine drømme

 
Mange mennesker lever ikke det liv de drømmer om. Nu er det tid til at revurdere dit liv og virkelig finde ud af, hvad du drømmer om - og gøre noget ved det!

betalingsmuligheder