Charlie Chaplins skønne digt

 
Dette digt, som Charlie Chaplin læste højt på sin 70 års fødselsdag, fortæller lidt om hans dybde, visdom og humor, og det kan stadig inspirere os kærligt.

leve mit liv

 
Dette smukke digt, er et af de mest tankevækkende, som jeg kender. Det handler om at leve livet fuldt ud, og har titlen; 'Hvis jeg skulle leve mit liv om'.

Wayne Dyer citater

 
Wayne Dyer var en spirituel forfatter der levede fra 1940 til 2015. Udover de 34 Wayne Dyer citater, får du også gratis adgang til filmen 'The Shift'.

citater fra Nikola Tesla

 
Nikola Tesla har måske været lidt overset, men i nyere tid, får vi mere og mere øjnene op, for hans fantastiske og ufattelige bidrag til menneskeheden.

dybeste frygt

 
Måske tænker du edderkopper, højder, at blive forladt eller noget helt fjerde. I dette digt, siges det at vores dybeste frygt er noget helt, helt andet.

12 regler for at være menneske

 
Man kan sammenligne livet med et spil, som man kan kalde 'Livet På Planeten Jorden'. Vi får ikke udleveret spillereglerne - men her er 12 'regler', som kan hjælpe dig.

Optimistens trosbekendelse

 
Christian D. Larson skrev optimistens trosbekendelse i 1912. Den består af 12 principper, der kan bruges som inspiration til at gøre en positiv forskel.

have tid

 
Dagens smil. Kender du det, at man aldrig synes at man har tid nok? Her er en lille sjov historie om det at have tid - som måske også giver stof til eftertanke.

meningen med livet

 
I dag får du et lille digt, som er et manifest til kærligheden. Det er en nøgle der åbner op for en helt ny måde at tænke på i forhold til meningen med livet.

Charlie Chaplins sidste tale

 
Charlie Chaplins tale fra filmen 'Diktatoren' fra 1940, er mere end 75 år gammel, men er lige så relevant i dag, hvis ikke mere, som den var, da den kom frem.

betalingsmuligheder